Gast Coaches

Elke maand nodigt Pluter-Jupito Gast Coaches uit die korte consulten van een half uur geven. Zo kun je kennis maken met de Astrologie, de Tarot en met Energetische Chakra-Healingen. De Coaches werken op afspraak, je afspraak maak je zélf direct met hen. 


Zie de Agenda voor de actuele data waarop zij aanwezig zijn.


Louis Kemperman

Gerenommeerd Tilburgse Tarottist en Astroloog Louis Kemperman werkt al sinds jaar en dag met een breed spectrum aan wetenschappelijke en spirituele methodieken; de klassieke, medische en Karmische Astrologie, Reiki, Megnetiseren, Bachbloesems en de Tarot (zie: Wie ben ik)


Louis geeft bij Pluter Astrologie- en Tarot Consulten, hij werkt met de Crowley Tarot en geeft, indien nodig of gewenst een energetische Healing. Een consult bij Louis: €20,- voor 30 minuten.


Je afspraak maak je via: a.c.kemperman@ziggo.nl of bel 06-42509831

Risma Baidjoe

In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig, deze staan bekend als Chakra’s, wat letterlijk vertaald uit het Sanskriet ‘wiel’ betekent of ‘draaiend wiel van levensenergie’. Een Chakra Healing is een energetische healing die de blokkades in je lichaam oplost en de stroom tussen de verschillende chakra’s vrijmaakt.


Door de chakra’s te activeren kom je dichter bij jezelf en heractiveert jouw levensenergie. Je kan opgekropte emoties aanpakken en verstoringen loslaten. Tijdens een Chakra Healing worden je chakra’s gescand, gewekt, opgeschoond en weer positief geladen. De hele behandeling gebeurt ‘hands off’, zonder aanraking. Een consult bij Risma: €20,- voor 30 minuten.


Je afspraak maak je via: rismabaidjoe@hotmail.com of bel: 06-41057278

Kitty Doorduin Hahlen

“De Tarot is een levenslange studie” aldus Kitty, en als metafoor voor jouw eigen levenspad volg je de afkomst, de opvoeding, het vertrek en de reis van de Held op zijn zoektocht naar het verloren Paradijs. De kaarten worden dan ook geraadplaagd om inzicht en antwoord te krijgen rond alledaagse thema's zoals werk, relaties, liefde, geluk en welzijn. De symboliek van de Tarot spreekt tot het gevoel en de verbeelding en Kitty maakt voor jou de vertaalslag! Kitty is al decennia lang zeer ervaren in het werken met de Tarot en geeft ook privé tarotcursussen op maat. Een consult bij Kitty: €20,- voor 30 minuten.


Je afspraak maak je met Kitty zelf, bel: 06-23190010

Luc Hofmans

Voetreflexologie is een natuurlijke en holistische therapievorm die erop gericht is om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Het verbetert de bloed- en energiedoorstroming, heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, versterkt je afweer en werkt ontspannend. Het verlicht op deze wijze de effecten van stress en spanning in ons lichaam zodat het lichaam zichzelf weer in balans kan brengen. Een consult bij Luc: €20,- voor 30 minuten.


Je afspraak maak je via: info@wrijvinggeeftjouglans.nl of bel: 06-50507701