Intuïtief Consult


Reiziger... Het leven is een avontuur! En als je net als ik gelooft dat toeval niet bestaat, dat alles wat op je pad verschijnt een reden heeft, dan draagt alles wat je meemaakt bij aan je zelfontwikkeling. Je leert uit je ervaring, je ontdekt wat voor jou goed of niet goed voelt, je leert stelling te nemen en ernaar te handelen. Zo polijst je je normen en waarden en ontvouwt zich jouw karakter.


Mijn werkwijze richt zich op het vergroten van je zelfkennis. Daar ligt jouw kracht tot verandering. Wanneer je beseft dat een tegenslag eveneens een kans is om van koers te veranderen, zal je zien dat je leven er anders gaat uit zien.


Graag help ik je weer in contact te komen met je innerlijke kracht en wijsheid zodat jouw aanpak kan veranderen in een voor jou natuurlijke manier van leven die je geen energie hoeft te kosten, die je niet langer uitput. De omstandigheden zijn zoals ze zijn, het gaat erom hoe jij ermee omgaat. Door jezelf beter te leren kennen en te erkennen, krijg je weer grip op je eigen levensweg.


In een Intuïtief Consult kijken we ter plekke welke duidingswijze we het best op jouw mogelijke hulpvraag toe kunnen passen. Het kan zijn dat we een kaart trekken als katalysator voor het gesprek of dat een stukje SRT kan helpen om het een en ander te verduidelijken. Ook kunnen we naar het inzetten van edelstenen kijken als dat een goed middel blijkt te zijn voor jouw verdere bewustwording en groei. 


Inschrijven