Goden en Godinnen Schilderen


In deze schildercursus geef je op doek of paneel gestalte aan het archetype van het wezen waar jij je mee verbonden voelt of die jou in jouw proces op dit moment goed kan bijstaan. Je schildert je favoriete afbeelding van bijvoorbeeld een God of Godin, een (Aarts)engel, een Totemdier, een Mandala of Goddelijk Geometrische Vorm of Symbool. Het opzetten van de beeltenis op de drager zal je niet moeilijk worden gemaakt, bij Pluter-Jupito kan iedereen schilderen.


We werken met acrylverf op canvas of een handzaam mdf-paneel van maximaal 40 x 40 cm. Als het klaar is bevestigen we er een ophangsysteem aan zodat je het als focuspunt kunt ophangen, bijvoorbeeld boven je huisaltaar. Of je kunt het als altaarplaat op je huisaltaar neerleggen en er een edelstenen-grid op maken om je intenties nóg meer te versterken.


Deze ‘inschuif’ cursus wordt gegeven in blokjes van 3 lessen. De lessen à €47,50 duren 3 á 3,5 uur. De prijs is inclusief alle materiaal, koffie, thee en lekkernijen. Is jouw schilderij na 3 lessen nog niet helemaal klaar? Dan kun je losse lessen bijboeken.


Datum: Zaterdag 9 Juli, de 2 vervolglessen worden die dag in overleg ingepland

Aanvang: 14:00 uur


Inschrijven