Intuïtief Consult


In een Intuïtief Consult kijken we op basis van jouw hulpvraag ter plekke welke duidingswijze we het best toe kunnen passen. Het kan zijn dat we een kaart trekken als katalysator voor het gesprek of dat de pendel kan helpen om het een en ander te verduidelijken. Ook kunnen we naar het inzetten van edelstenen kijken wanneer dat een goed middel blijkt te zijn voor jouw verdere bewustwording en groei. Ik kan je ter plekke een mooie steen aanmeten. Of wellicht kan een Bachbloesemremedie jou ondersteunen of een Auraspray... Bij Pluter-Jupito zijn in ieder geval voldoende producten aanwezig waar we spontaan mee aan de slag kunnen.


Let op: Voor je komst bereid ik mij voor met een zogeheten 'prep to work' om een neutraal een zuiver kanaal te kunnen zijn voor alle informatie die door mag komen. Die voorbereiding geschiedt in een geconcentreerde en meditatieve staat, mijn verzoek daarom om niet vóór de afgesproken tijd aan te bellen.


Een Intuïtief consult kost €70,00 per uur. Je kunt zelf het aantal eenheden aanpassen in de bestellink. Bel of mail mij vervolgens voor een afspraak.


Let op: Voor je komtst bereid ik ons voor met een zogeheten 'prep to work' om een neutraal een zuiver kanaal te kunnen zijn voor alle informatie die door mag komen. Die voorbereiding geschiedt in een geconcentreerde en meditatieve staat, mijn verzoek daarom is om niet vóór de afgesproken tijd aan te bellen.Bij het reserveren en bestellen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Reserveren: