Cursus Edelsteentherapie


Wat leer je

Deze cursus is voor hen die met de helende en reinigende werking van edelstenen wil werken, of hun reeds bestaande praktijk willen verrijken.


In de lessen ontdek je hoe je met edelstenen bewust kunt worden van je levensprocessen en hoe stenen daarbij kunnen helpen. Ook leer je hoe, waar en wanneer je edelstenen kunt dragen, inzetten en plaatsen in de ruimte om deze zuiver en in harmonie te houden. De pendel is in deze cursus een belangrijk instrument, dus als je daar nog niet bekend mee bent, dan leer je hiermee werken. Je leert een edelsteenlegging en een edelsteenmassage uit te voeren, waarbij o.a. ook klankschalen en andere instrumenten worden gebruikt.


De cursus is inclusief thee, lekkers en een cursusmap die gaandeweg gevuld wordt met hand-outs. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Zakelijke tarieven worden anders berekend en apart gefactureerd. Neem contact op met info@pluter-jupito.nlData, tijden en locatie

Deze cursus telt 9 lessen en wordt op de volgende dagen gegeven:


Nog in te plannen


Aanvang: 13:30 uur

Duur: ca. 3-3,5 uur

Locatie: Bij Pluter-JupitoBij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: