Minicursus Edelsteentherapie


Voor wie

Deze cursus is voor hen die met de helende en reinigende werking van edelstenen in huis en op het lichaam willen leren werken en mogelijk hun reeds bestaande holistische praktijk willen verrijken.


Wat leer je

In de lessen ontdek je hoe je met edelstenen bewust kunt worden van je levensprocessen en hoe stenen daarbij kunnen helpen Je leert hoe, waar en wanneer je edelstenen kunt dragen, inzetten en plaatsen in de ruimte om deze zuiver en in harmonie te houden. Je leert een edelsteenlegging uit te voeren waarbij ook klankschalen kunnen worden gebruikt.


De cursus is inclusief thee, lekkers en een cursusmap die gaandeweg gevuld wordt met hand-outs. Alle tarieven zijn voor particulieren inclusief BTW. Zakelijke tarieven worden anders berekend en apart gefactureerd. Data, tijden en locatie

Deze cursus telt 4 lessen en wordt op de volgende dagen gegeven:


Maandag:

Juni: 17

Juli: 1, 15, 22


Aanvang: 13:30 uur

Duur: ca. 4 uur

Locatie: Bij Pluter-JupitoBij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: