Cursus Huiszuivering


Wat leer je

In deze cursus sporen we met behulp van o.a. de pendel en de wichelroede onharmonische energieën en blokkades op. We werken nauw samen met onze gidsen, raadplegen de ‘Genius Loci’ (the Spirit of the Place) en roepen hun hulp in bij de zuivering.


Je ontdekt ook welke kristallen bij een energetische reiniging in woon- en werkruimtes kunnen helpen. We werken met de elementen en zo maak je onder andere je eigen zuiveringswierook en gewijd water. Ook komen klankschalen, vensterkristallen en kaarsen aan bod.


De lessen zijn inclusief thee, lekkers en een syllabus.


Let op: het is van belang dat je voor deze cursus reeds een keer (of tussentijds) de Pendelworkshop bij Pluter-Jupito hebt gevolgd. Daarin leer je namelijk  verstorende energiën op te sporen en te zuiveren met behulp van de wichelroede en de pendel en die methode wordt in deze cursus toegepast.  


Data, tijden en locatie

Deze cursus telt 4 lessen en wordt op aanvraag gegeven: 


Aanvang: 13:30 uur

Duur: ca. 3,5 uur

Locatie: Bij Pluter-JupitoBij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: