Workshop Dromenvanger of Lastkorf maken


Wat leer je

In deze workshop maken we een persoonlijke Dromenvanger (groot formaat!) van natuurlijke materialen zoals hout, steen, veren en schelpen. Om je te helpen vervelende dromen te vangen en je dromen beter te onthouden, zodat je van ze kan leren. Dromen hebben vaak een boodschap voor je! De dromenvanger vangt al je dromen op en geeft de goede dromen aan je door, nare dromen verbrandt hij met het eerste zonlicht.


Óf je kiest ervoor om een Lastkorf te maken. De Lastkorf is een mooi met (kunst)bont, veren, kralen, symbolen en stenen versierd mandje wat je bij de entree van je huis of praktijk kunt hangen. Het leert ons en onze bezoekers onze smarten niet bij een ander op de deurmat te deponeren. Als we op onszelf vertrouwen en op onze verbondenheid met Spirit, zullen we ons potentieel vergroten. De boodschap is dat we allemaal op onszelf kunnen vertrouwen en onze talenten kunnen gebruiken om onze eigen oplossingen te vinden. Het beste antwoord daarbij is het antwoord dat opgaat voor alle reizigers op het Heilig Pad.


De cursus is inclusief alle materialen, thee en lekkers.Data, tijden en locatie

De workhop duurt 1 middag en wordt gegeven op:


Data: Wordt op aanvraag en vanaf 2 personen in overleg met elkaar ingepland. Bel en hou je agenda bij de hand! Tel. 06-41039965


Aanvang: 12:00 uur

Duur: ca. 5 uur

Locatie: Bij Pluter-Jupito


Let op: Stuur na het betalen van jouw inschrijving een mailbericht voor welke datum je je hebt ingeschreven.Bij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: