Pluter-Jupito wordt gerund door Jessica Vogel (1965) uit Den Haag.

“Ik ben van nature een echte onderzoeker. Ik verdiep mij graag in de zin van het leven en ben geïntrigeerd door de Universele Wetten en de intelligentie en harmoniën van de natuur. Iets waar ik altijd (bewust of onbewust) mee bezig ben, is het zoeken van de balans tussen de (schijnbaar) tegengestelden; tussen licht en donker, oorzaak en gevolg, ruis en sereniteit. Mijn ultieme doel is om het ‘stille midden’ te ervaren en vanuit daar ook anderen te inspireren om zich met hun innerlijke wijsheid te verbinden en zich in hun kracht te zetten. Andersom word ik zelf ook graag geïnspireerd en sta ik altijd open voor de ervaringen, kennis en wijsheden van anderen. 

Een hobbelig en leerzaam pad

Ook voor mij is het leven soms een hobbelig pad geweest. Hooggevoelig zijn en het zonder support of back-up grootbrengen van twee kinderen tot aan hun ‘uitvliegen’, vond ik soms best een uitdaging. In die periode heb ik uiteraard ontzettend veel over mijzelf, anderen en het leven geleerd. Dit heeft mij ook geholpen met mijn zelfverwezenlijking en heb zodoende anderen kunnen helpen om met hun eigenheid te werken. Vanuit die drive en toewijding werd in 2015 mijn eigen bedrijf Pluter-Jupito geboren.

Scholing en ervaring

Na mijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (1992) heb ik mijzelf in het kader van zelfontwikkeling en creatiekracht aanvullend laten scholen tot Spiritual Response Therapy (SRT) practitioner en edelsteentherapeut. Ook heb ik vele vakgerichte cursussen gevolgd op het gebied van o.a. magnetiseren, het werken met klankschalen, magie en divinatie. Mijn kennis en ervaring laat ik graag aanvullen door verschillende mystieke leerscholen. Ik zie mijzelf als  eeuwige pelgim en leerling. Ik blijf mij verdiepen en ontwikkelen en hoop hiermee ook anderen te inspireren, zodat zij zichzelf eveneens op zielsniveau kunnen ontmoeten.

Kernwaarden: Gelijkwaardigheid en authenticiteit

Zuiverheid en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden die enorm belangrijk voor me zijn. Dit is ook mijn uitgangspunt bij de consulten en workshops die ik aanbied. Ik vind het daarbij heel waardevol als ik bij iemand een vlammetje kan ontwaken om mooie eigenschappen te ontwikkelen en zodoende hun eigen-wijze en authentieke pad te kunnen bewandelen. Zelf vind ik het prettig om mij met mensen te verhouden met interesse in spiritualiteit, mensen die integer zijn en open staan voor bewustwording.

Als echte natuurliefhebster ben ik ook geregeld in Drenthe te vinden. Met name bij de hunebedden vind ik rust én laad ik mijzelf fysiek en spiritueel helemaal op. Daarnaast houd ik van labyrint-lopen - ik heb een voorliefde voor metaforen en symboliek - en ik maak graag lange fietstochten.”