Cursus Goden en Godinnen Schilderen


Wat leer je

In deze schildercursus geef je gestalte aan het archetype van het wezen waar jij je mee verbonden voelt, of die jou in jouw proces op dit moment goed kan bijstaan. Je schildert je favoriete afbeelding van bijvoorbeeld een God of Godin, een (Aarts)engel, een Totemdier, een Mandala of Goddelijk Geometrische Vorm of Symbool. Het opzetten van de beeltenis op de drager zal je niet moeilijk worden gemaakt, bij Pluter-Jupito kan iedereen schilderen.


We werken met acrylverf op canvas of een handzaam mdf-paneel van maximaal 40 x 40 cm. Als het klaar is bevestigen we er een ophangsysteem aan zodat je het als focuspunt kunt ophangen, bijvoorbeeld boven je huisaltaar. Of je kunt het als altaarplaat op je huisaltaar neerleggen en er een edelstenen-grid op maken om je intenties nóg meer te versterken. Is jouw schilderij na 4 lessen nog niet helemaal klaar? Dan kun je losse lessen bijboeken.


De cursus is inclusief alle materiaal, koffie, thee en lekkers.Data, tijden en locatie

Aantal lessen: 4

Data: Wordt op aanvraag en vanaf 2 personen in overleg met elkaar ingepland. Bel en hou je agenda bij de hand! Tel. 06-41039965


Aanvang: 14:00 uur

Duur: 3 uur

Locatie: Bij Pluter-JupitoBij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: