Workshop Maanstaf Maken


Wat leer je

Elke volle maan heeft een eigen naam en thema dat gerelateerd is aan de cyclische processen van de natuur. Ook de mens kent zijn cycli en met de maan als onze gids is het maken van zo’n staf dan ook niet alleen creatief proces, het roept vragen op over waar je je op dat moment begeeft: is het tijd om iets nieuws te starten, iets te bestendigen, te vervolmaken of is het tijd om (eerst) iets los te laten? Het natuurlijke materiaal waarmee je je staf vormgeeft kan daarbij een vertaalslag maken. Zo kan het maken van de staf ook een bewustwordingsproces zijn. En ontstaat er een zeer persoonlijk stuk ‘gereedschap’ wat je letterlijk ter hand kunt nemen om bewust meer richting aan je leven te geven; het helpt je te focussen op je haalbare doelen.


In deze workshop belichten we het collectieve proces van deze Vollemaan-energie en ontdekken hoe jouw persoonlijke proces daarmee resoneert. Vervolgens zoek je je materiaal uit en starten we met het bouwen van de staf. Hier gaan we in les 2 mee verder en aan het eind van die middag ontvang je documentatie en tips over hoe je met je staf kunt werken en manifesteren en ontvang je de duiding van je staf!


De workshop is inclusief basismateriaal, hand-outs, thee en lekkers.Data, tijden en locatie

De workshop duurt 2 middagen en is inclusief, thee, lekkers en al het basismateriaal.


Middag 1: Zaterdag 27 juli

Middag 2: Zaterdag 10 augustus


Aanvang: 12:00 uur

Duur: 5 - 6 uur per middag

Locatie: Bij Pluter-JupitoBij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: