Cursus Werken met Klankschalen


Wat leer je

In de Klankschaaltraining leer je wat je in de basis moet weten over de traditie, het gebruik, het vasthouden, het bespelen, het behandelen en het ontspannen met de schalen, gezien vanuit de Boeddhistische traditie. Ook gaan we onderzoeken hoe je er intuïtief mee werkt, je krijgt de tips en trucs om te ‘freewheelen’. We werken met Mantra’s en intenties, je ontdekt hoe je je schaal kunt inwijden, we nemen een klankbad en we geven ook een klankconcert aan elkaar.


De lessen zijn inclusief thee, lekkers en een syllabus.


Let op: Na deze 4 lessen bestaat er bij deelnemers vaak de behoefte om meer te willen weten over wat er allemaal komt kijken bij het geven van een klankbad voor groepen. Je kunt je dan aanmelden voor de Masterclass die op de training volgt. Deze Masterclass kost € 75,00 en wordt apart gefactureerd.Data, tijden en locatie

4 lessen die op de volgende maandagen worden gegeven:

Juni: 5, 12, 19, 26 

NB: voor de les van 12 juni wordt mogelijk naar een alternatieve datum gezocht!

Masterclass: In overleg maar mogelijk op 3 Juli


Aanvang: 14:00 uur

Duur: ca. 3-3,5 uur

Locatie: Bij Pluter-JupitoBij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: