Cursus Werken met Klankschalen


Wat leer je

In de minicursus 'Werken met klankschalen' leer je in 5 lessen wat je in de basis moet weten over de traditie, het gebruik, het vasthouden, het bespelen, het behandelen (klankschaalmassage) en het ontspannen met de schalen. We belichten daarbij de Boeddhistische traditie en ontvangen de nodige basiskennis van de zeven hoofdchakra's. Ook gaan we onderzoeken hoe je intuïtief met de schalen werkt en je krijgt daarbij de tips en trucs om te ‘freewheelen’. We werken met Mantra’s, invocaties en intenties en je ontdekt hoe je je schaal en je werkruimte kunt 'inwijden'.


Na deze 5 lessen bestaat er bij deelnemers vaak de behoefte om meer te willen weten over wat er allemaal komt kijken bij het geven van een klankbad voor groepen. Hierbij gebruiken we niet alleen de metalen klankschalen maar ook de Gong, kristallen klankschalen, klankstaven, rainstick, ratels e.d. Je kunt je aanmelden voor de Masterclass die op de cursus volgt. Deze Masterclass kost €75,00 en je bestelt apart via onderstaande link.


De lessen zijn inclusief thee, lekkers en een goed gevulde syllabus.Let op: Aangezien voor het hele instrumentarium en de behandeltafels behoorlijk wat ruimte nodig is en mijn praktijkruimte niet zo groot, werk in in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten tegelijk. We oefenen in deze cursus op elkaar en daarom zijn er tweetallen nodig eer een cursus van start gaat.


Mocht er voor aanvang van de startdatum zich nog geen even aantal deelnemers hebben aangemeld, dan verschuift de startdatum naar de eerstvolgende gepubliceerde datum om nieuwe deelnemers de gelegenheid te geven het groepje compleet te maken. Ik neem daarover dan met de reeds aangemelde cursist(en) persoonlijk contact op.Data, tijden en locatie

5 lessen die op op maandag óf in het weekend in de middag worden gegeven. De eerstvolgende cursus start in overleg dus; heb je interesse? Neem even contact op! Tel. 06-41039965


Aanvang: 13:30 uur

Duur: ca. 4 uur

Locatie: Bij Pluter-JupitoNIEUW! KLANKSCHAAL SUMMER SCHOOL - DRENTHE

In het eerste en laatste weekend van Augustus wordt dit jaar een Klankschaal Summerschool georganiseerd waarin een cursus werken met klankschalen op zaterdag en zondag aaneengesloten wordt gegeven op een prachtige locatie in Veeningen, Drenthe. Er is hierbij meer fysieke binnen én buitenruimte en voor een aantal deelnemers is er zelfs de gelegenheid om, tegen een meerprijs uiteraard ten behoeve van de hosts, in het fantastische erbij gelegen Guesthouse te verblijven óf een tent op te slaan. De cursus is inclusief lunch op beide dagen.


Specifiekere en praktische info volgt nog maar voor vragen op voorhand kun je mij bellen of een bericht sturen via het contactformulier. Voor aanmelding en reservering kun je gewoon onderstaande betaallink gebruiken, stuur mij echter daarnaast wel even een bericht dat het de Summerschool in Drenthe betreft!


Data, tijden en locatie

Zaterdag 4 en Zondag 5 Augustus: Aanvang 10:00 uur

Zaterdag 24 en Zondag 25 Augustus: Aanvang 10:00 uur

Duur: 2 hele dagen

Locatie: Veeningen, DrentheBij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: