Pendelworkshop


Wat leer je

Als je het pendelen onder de knie wil krijgen op een zuivere en neutrale (niet door de wil of het ego gedreven) manier, dan is het volgen van de Pendelworkshop een absolute aanrader!


In deze workshop leer je pendelen om antwoorden te krijgen op prangende vragen voor het hoogste goed, in een heldere verbinding met je Hoger Zelf, goed gegrond en beschermd, zonder bewuste controle, zonder angst en in volledig vertrouwen. Het heldere ‘belletje naar boven’ zonder verstoringen of ruis op de lijn!


Maar bovenal is dit een methode waarmee je leert energetische ruis te zuiveren en je tegen energetische overbelasting te beschermen. Je gaat je op den duur dan ook echt steeds lichter voelen, je helder weten gaat 'aan' staan en dat behoed je dan voor ook parasieten, meelifters en andere energetische belasting van buitenaf.


Tip: Het is voor velen best een indrukwekkende workshop, je krijgt veel informatie en er gebeurt mogelijk voldoende wat je misschien even wil laten bezinken. Hou de avond na de workshop daarom bij voorkeur gewoon lekker voor jezelf!


De workshop is inclusief syllabus, thee en lekkers.



Data, tijden en locatie

De workhop duurt 1 middag en wordt gegeven op:


April: Zondag 14

Mei: Zaterdag 25


Aanvang: 13:30 uur

Duur: ca. 4,5 uur

Locatie: Bij Pluter-Jupito


Let op: Stuur na het betalen van jouw inschrijving een mailbericht voor welke datum je je hebt ingeschreven.



Bij het inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pluter-Jupito. De gegevens van jouw aanmelding worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Door het achterlaten van je gegevens stem je in met de Privacyverklaring.


Inschrijven: